Η ιστορία μας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

1974

Η επιχείρηση ξεκινάει το 1974 από τον Διονύση Καρμπαδάκη ως ένα μικρό εργαστήριο κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων και επίπλων στο κέντρο της πόλης του Καστελίου. Γρήγορα εξελίσσεται σε μια αυτοτελή μονάδα επεξεργασίας ξύλου με το όνομα “Επιπλοβιομηχανική”.
Καρμπαδακης ιδρυση
Καρμπαδακης πρωτη εκθεση

1988

14 χρόνια αργότερα η “Επιπλοβιομηχανική” του Διονύση Καρμπαδάκη συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκθεσιακό χώρο, προβάλλοντας τα ιδιαίτερα προϊόντα της μέσα από μια μεγάλη συλλογή.

2011

Μετά από πλέον 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο του επίπλου, η διεύθυνση της επιχείρησης περνά στους Υιούς Δ. Καρμπαδάκη, σημαίνοντας μια ιδιαίτερα δημιουργική εποχή.
WRIGHTWOOD ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

2018

Επτά χρόνια μετά, η ιστορική “Επιπλοβιομηχανική” μετονομάζεται σε WrightwooD by Karmpadakis Family σημαίνοντας μια νέα, μοντέρνα εποχή στο χώρο του επίπλου. Πρωτότυπες ιδέες, καινοτόμες λύσεις και προσωποποιημένες κατασκευές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του μεγάλου αυτού βήματος.

Το εργοστάσιό μας

Με έδρα το Καστέλι Κισσάμου είναι μια αναπτυσσόμενη μονάδα κατασκευής επίπλων με ειδίκευση στον ξενοδοχειακό και οικιακό εξοπλισμό, με συνεχή παρουσία στο χώρο του επίπλου από το 1974.